Домашнє завдання для третього курсу



Група 30
13.09.2019 -Розповідь де працював. Плюси та мінуси роботи.
20.09.2019 -Методи приготування.
Лексика стр.  128-130 
 soloveva_v_professional_english_spravochnoe_posobie_po_angli/1-1-0-1
04.10.2019 -Написати рецепт-завдання з пропусками способів приготування.
11.10.2019 -Слова "Cuisine". Описати один заклад
Лексика стр.  70-71
Vakulenko Natalya Vsya bazovaya angliyskaya leksika
18.10.2019 -Молочні продукти. Страви з яєць.
Лексика стр.  88 
Vakulenko Natalya Vsya bazovaya angliyskaya leksika
Лексика стр.  127-128
 soloveva_v_professional_english_spravochnoe_posobie_po_angli/1-1-0-1
 25.10.2019 - Міри вимірювання.
https://gonchar26.blogspot.com/2019/10/amount-and-conteiners.html
01.11.2019 -Підготовка до заліку

Група 31
10.09.2019 -Розповідь де працював. Плюси та мінуси роботи.
17.09.2019 -Методи приготування.
1.10.2019 -Написати рецепт-завдання з пропусками способів приготування.
08.10.2019 -Молочні продукти. Страви з яєць.
Лексика стр.  88 
15.10.2019 -Слова "Cuisine". Описати один заклад
Лексика стр.  70-71
22.10.2019 -Молочні продукти. Страви з яєць.
Лексика стр.  88 
29.10.2019 -Міри вимірювання.
https://gonchar26.blogspot.com/2019/10/amount-and-conteiners.html 
Група 35
13.09.2019 -Розповідь де працював. Плюси та мінуси роботи.
Лексика стр.  54 
20.09.2019 -Методи приготування.
04.10.2019 -Написати рецепт-завдання з пропусками способів приготування.
11.10.2019 - Повторення слів.
18.10.2019 -Слова "Cuisine". Описати один заклад
25.10.2019 -Молочні продукти. Страви з яєць.
Лексика стр.  88 
01.11.2019 -Міри вимірювання.
https://gonchar26.blogspot.com/2019/10/amount-and-conteiners.html 









Група 32
31.01.2019 -Соуси.
Розповісти про один з соусів.
07.02.2019 - Десерти, хліб
лексика стр. 82-83 
Vakulenko Natalya Vsya bazovaya angliyskaya leksika
+ Посуд 
лексика стр. 74-75
Vakulenko Natalya Vsya bazovaya angliyskaya leksika
14.02.2019 -Алкогольні, безалкогольні напої.
Лексика стр.  57-60 
 soloveva_v_professional_english_spravochnoe_posobie_po_angli/1-1-0-1
21.02.2019 - Кухня європейської країни.
28.02.2019 - Кухня Франції.
07.03.2019 - Підготуватись до тесту.
14.03.2019 - Повторення вивченого матеріалу.
21.03.2019 - Розповісти про свої обов'язки на роботі.
28.03.2019 - Зовнішній вигляд кухаря.
04.04.2019 - Обовязки кухаря.
11.04.2019 - Написати своє резюме.
18.04.2019 - Вивчити правила з санітарії та гігієни.
До перегляду:
https://www.slideshare.net/jeenha/kitchen-safety-and-sanitation
https://www.slideshare.net/sdyches/kitchen-safety-part-1-powerpointhttps://www.slideshare.net/suestnsn/kitchen-safety-stinsonhttps://www.slideshare.net/KennethBarrientos4/chapter-2-personal-habits-of-food-service-workers




Група 33
31.01.2019 -Супи.
Розповісти про один з супів.
07.02.2019 -Соуси.
Лексика стр.  54 
14.02.2019 - Десерти, хліб
лексика стр. 82-83 
+ Розповісти про правила накриття столу на сніданок, обід,вечерю, бенкет (на вибір).
28.02.2019 - Безалкогольні напої.
Лексика стр.  59-60 
28.03.2019 -Алкогольні напої.
Лексика стр.  57-59 
04.04.2019 - Кухня Франції.
11.04.2019 - Кухня Італії.
16.04.2019 - Створити таблиці по кухням Франції, Німеччини, Італії, Англії.
17.04.2019 - Написати рецепт та назвати все необхідне обладнання для приготування страви.
Група 34
28.01.2019 -Супи.
Лексика стр.  40-43  
 soloveva_v_professional_english_spravochnoe_posobie_po_angli/1-1-0-1
04.02.2019 -Соуси.
Розповісти про один з соусів.
12.02.2019 - Десерти, хліб
лексика стр. 82-83 
Vakulenko Natalya Vsya bazovaya angliyskaya leksika
19.02.2019 -  Посуд 
лексика стр. 74-75
Vakulenko Natalya Vsya bazovaya angliyskaya leksika
+ Розповісти про правила накриття столу на сніданок, обід,вечерю, бенкет (на вибір).
26.02.2019 - Безалкогольні напої.
Лексика стр.  59-60 
 soloveva_v_professional_english_spravochnoe_posobie_po_angli/1-1-0-1
05.03.2019 -Алкогольні напої.
Лексика стр.  57-59 
12.03.2019 -Кухня європейської країни.
19.03.2019 -Кухня будь-якої країни.
26.03.2019 - Кухня Франції.
02.04.2019 - Кухня Італії та Німеччини.
09.04.2019 - Кухня Англії.
16.04.2019 - Повторити вивчений матеріал.
17.04.2019 - Написати рецепт та назвати все необхідне обладнання для приготування страви.

Коментарі